| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím no, já na tom nic brutálního nevidím.

Jsem vyznavač spíše pestré, než vysloveně zdravé stravy, viděla jsem ve vlastní rodině, kam taková zdravá, ale vzhledem k založení dítěte naprosto nevhodná, strava vedla.

Takhle mají ty děti (i já) od všeho něco, navíc to chutná, takže se najedí, na rozdíl od běžné praxe, kdy dítě nejí a pak doma tláská, co mu přijde pod ruku, což mi přijde mnohem brutálnější.

A jsem vděčná, že nemusíme nosit krabice se studeným jídlem na celý den, považuju školní jídelny za lepší variantu, i když holt není snadné zavděčit se. Když chutná, je určitě špatně složení, když nechutná, je špatně úplně všechno, když chutná, i je to zdravé, tak je špatně to, že to není od farmáře nebo já nevím co. Vždycky je varianta, že do jídelny dítě jít nemusí. Taky znám z dozoru. Dítě po plavání sedí v šatně a žmoulá housku s listem salátu.

Člověk fakt aby se bál cítit s něčím spokojenost, protože se stejně najde někdo, kdo i když nezná, tak bude hledat chyby. Nerozumím tomu a je mi to líto.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.