Nám to vozí v přepravkách 1x týdně, každý kousek ovoce nebo zeleniny má svůj důleček, takže nejsou otlučené ani namačkané. Banány bývají v trsech a jsou krásně žluté, velké. Různé druhy ovoce i zeleniny, džusík asi 2x za rok. Žádný plast, děti si berou rovnou z přepravky, ta se vrací dodavateli.
Děti si berou rády, většinou ihned sní, jen sem tam někdo odnese domů něco, co nejí.
Nevím, co se v tomhle projektu točí za peníze, tak v tomto směru nedokážu soudit, ale vzhledem k tomu, co si někteří nosí do školy ke svačině, vidím v tom dost pozitivního.
Taky jsem dělala s dětmi ovocný a zeleninový salát z přinesených surovin a snědlo se vše, jen to zabere dost času a ohlídat skoro 30 dětí v kuchyni (a že máme luxusní, prostornou, to také není legrace. Takže každý týden bych to provozovat nechtěla
.