Já jsem to taky neuměla. Hlavně mi to přišlo tak nebetyčně trapné a urážlivé vůči obluzovanému chlapíkovi, že jsem si myslela, že jako se buďto nedá nebo za to nestál. No, dneska už to umím, mám malé děti a fena-nefena, fakt už mě tyhle hrátky nebaví. Naštěstí muž na tohle není příliš vnímavý a na chlapa až s velkým podivem dobře vycítí faleš, tak na tomhle poli moc starostí nemám. Vlastně jsem musela zasahovat jen jednou a tenkrát jsem použila geniální větu: "Odprejskni od mýho manekýna!" Fakt odprejskla a muži to ještě polichotilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.