Jj, má to být vtipné a asi se to ani cílem nemíjí, lidi to zbožňují, ale mě to taky míjí. Kdo kdy pracoval ve škole, užil si Oprásků do syta. Muž to ale miluje a "Stejnej kikot jako loni" se stalo jeho hláškou. Parodie a všelijaké ptákoviny včetně komolených slov mi normálně nevadí, ale tohle je pro mě moc, i se to špatně čte, než to člověk přelouská, je po radosti z pointy a tolik zmučených slov navozuje pocit jazykové genocidy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.