| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem teď ocenila elektronickou žákovskou, kde jsou i úkoly. Kupodivu, učitelé to prý chtěli sami přidat, asi jim to připadá snazší. A mě se líbí, že nebudu muset shánět spolužáky, když malej onemocní.
Já ti rozumím v tom, že na druhém stupni už by děcko mělo mít jakousi zodpovědnost. Ale jsou to pořád děti, takže je potřeba je k tomu vést, učit je to, ale holt je to dlouhej proces. Hodně jsem třeba ocenila, když mi učitel volal kvůli náhlé změně v přístupu dcery první rok na NG. A nevolal aby žaloval, ale proto, abych jako matka věděla, že je něco špatně. Pokud by nad tím mávl rukou, že je to její mínus, tak bych nemohla říct ani popel, ale ten telefonát nám pomohl zabrzdit problémy.
My máme zase doma problém s tím, že syn je nekomunikativní. Například si nedokáže vzít kontakt na spolužáky, nedokáže jít za učitelkou a vyřídit méně běžné záležitosti. Prostě je to nad jeho síly, součást jeho diagnózy. I tak ho postupně s pomocí učitelů posunujeme vpřed, ale je to o nervy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.