| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lenko,

nesouhlasy jsem vymlouvala, protože znamenaly, že nemohu fotit ani ty, kteří souhlas mají. Mně to může být jedno, ale rodiče si přejí vědět, co se děje na školních akcích a fotografie je jeden ze způsobů, jak jim toto dění zprostředkovat. Takže fotím a ráda bych dala dětem vzpomínkové CD s fotkami, až se s nimi budu loučit. Když mám ve třídě jedno dítě, které fotit nesmím, tak to celé ztrácí smysl, protože to dítě nebude na žádné fotce, i kdyby se to dalo ohlídat. Jenže u momentky neohlídáš, kdo ti zrovna vleze před objektiv, takže musíš dítě cíleně vyloučit z aktivity, kterou chceš fotit...a aha, to je vlastně diskriminace, to taky nesmíš. Takže abys neporušila nesouhlas s focením, tak holt nefotíš nikoho. Takže 25 rodičů, kteří ten souhlas dali a fotky si přejí, má smůlu, protože jeden nechce.

No a pak třeba nemůžeš to dítě poslat na žádné závody, soutěže, nesmí si nikde vyzvednout výhru třeba za obrázek, prostě proto, že všude se fotí a není v silách doprovodu uhlídat, aby se to jedno nefotilo. Navíc třeba u týmových soutěží je to vysloveně pakárna, když na fotce třeba kapitán týmu chybí.

Takže jsem řekla rodičům tohle, což je evidentně nenapadlo, a tebe nejspíš taky ne, když si myslíš, že mým cílem je jen nerespektovat rozhodnutí rodičů, a nechala jsem to na nich. Kdyby názor nezměnili, zůstane to tak, jak to bylo. Ale obojí rodiče se rozhodli souhlas dát a to dokonce i v tom ostatním, což jsem říkala jasně, že je mi úplně jedno, protože mě se týká právě jen ta nemožnost focení třeba teď konrétně na plavání. A někteří rodiče bázlivějších dětí si vážně přejí vidět, že jejich dítko je tam spokojené a nikdo ho nehází do vody, odkud ho pak loví dlouhou tyčí ~d~.

Co se týče rodičů, co se neukázali, potřebovala jsem s nimi probrat, v čem má dítě problém v učení a jak mají postupovat, abychom se nedostali do situace, kdy budeme řešit už jen to, že dítě nezvládá. Jsou věci, které nechci nikam psát, a jsou věci, které je lepší ukázat, než složitě popisovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.