| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já plánuji použít starý noční stolek, má jednu poličku, takže to bude patrové, v té poličce vyřízne muž díru na schodiště. Okna ze zadní strany asi jen naznačím, protože to stejně bude stát tou stranou ke zdi. Střechu z dýhy, takže bude i podkroví. Sbírám zatím materiál - třeba jsem kupovala rámeček na obraz a na rozích byly kartonové chrániče, které vypadají jako malinké "šanony", takové ty pořadače, co se staví do polic a v nich nastrkané papíry - tak to mám schované. Krabičky malinké od vzorků parfémů, lesklé papíry třpytivé...stěny a podlaha udělají hrozně moc. Zrcadlová folie a udělat zrcadlo v rámečku. Dobré jsou i různé polystyrenové polotovary, z kuliček uděláš lampy i závěsná světla do pokojů atd. A kdo vymyslel tavnou pistoli, tomu vzdávám hold! :D. Dost inspirace je třeba na fleru, kde prodávají nábyteček pro panenky. A kdo je extra hravý, udělá doplňky z fima. Pro ten noční stolek jsem rozhodnutá proto, že jak tu někdo psal, řezání kartonu nevypadá (aspoň v mém případě) zvlášť úhledně...to dělám spíš tak, že dětem nechám nějaký čas krabici v obýváku, vyřežu jen nahrubo okna, ony si to pomalují a když je to dost zvalchované, tak ji dáme do sběru...ty maličké růžové plastové panenky - miminka se pořád prodávají? Já je mám schované po mně, tak jsem ani nekoukala...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.