Jelen z vola (15. - 16. století) Smíchej volskou krev s dobře kyselým vínem, maso posekej na velké kusy a ty namáčej v té krvi. Potom je klaď po vrstvách do láku, na každou vrstvu dej jalovcové chvojí, maso trochu osol, ale ne příliš. Dobře zabedni a nech stát asi dva týdny. Maso pak připrav jako jelena.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.