| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V první řadě přeji rychlé zotavení bez následků.~;((

Podstatné je, aby zareagoval a zavolal RZ. Ostatní už nějak dopadne. Pokud zavolá RZ, operátorka si ho lokalizuje podle mobilu. (Ověřeno, volala jsem z chalupy sousedovi rychlou, byla jsem u něj v chalupě, nevěděla jsem číslo popisné, operátorka řekla nevadí, já si Vás lokalizuji a předám jim souřadnice. Stojíte přímo v té chalupě?) Rodiče uvědomí policie, kterou RZ zavolá k nehodě. Takže opravdu stačí zavolat pomoc i kdyby se spletl a zavolal 158, tak oni ty operátoři jsou školení komunikovat s vystresovaným dítětem, na RZ ho předpokládám přepojí. Opravdu je důležité jim vysvětlit, že musí zavolat a pak poslouchat pokyny operátora nebo operátorky a mluvit s nimi - to stačí.

Mě zrovna včera večer překvapila dcera (na konci září jí bude 7 let). Vařila jsem večeři - "Mami opatrně ať se neopaříš!" "Jasně, dávám pozor :-). A co bys dělala kdybych se opařila a bylo to úplně strašně, že bych třeba přestala mluvit nebo bych vypadala jako když spím, protože bych omdlela?" "Běžela bych za strejdou Radkem a bouchala u něj. Do dveří bych dala židli, aby se nezavřeli nebo bych si rychle vzala klíče" (Radek je soused a chvíli předtím jsme ho viděly jít domů.) "No a kdyby strejda Radek nebyl doma?" "No tak bych zavolala 155 a řekla jim, aby to přijeli ošetřit oni. Taky bych zavolala taťkovi do práce, aby věděl, že možná pojedeme do nemocnice a nebudeme doma až přijde z práce, tak aby neměl strach kde jsme."

Tak já doufám, že by ve vypjaté situaci reagovala tak jak říká.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.