Přidat odpověď
Marcelo, já zakladatelku chápu. Syn nepil nic sladkého a ve školce jsme narazili, strašný problém čistá voda....místo čaje mléko, opět problém.....štáva mu nechutnala....během dne tam pil málo a odpoledne to doháněl, opravdu super....když tam to dítě je od 7-15hodin.
A první pořádné slané jídlo měl až tam, uzeninu a párek k čočce mu naservírovala taky až školka, stejně tak lízátka a podobné.....do té doby netušil, že to existuje. Čokoládu jsem mu občas po třetím roce dala i já.
A pokud jsi zvyklá doma nějak vařit, mít u všeho zeleninu a podobně...tak jen zíráš.....a máš dojem, že někomu přeskočilo.
A to co dítě jedlo ve školce při špatný úpravě třeba i přestane jíst....když to tam všichni prskají.....
A co třeba ty komentáře v šatně z řad rodičů.....to mi příjde taky šílené....ještě, že jsme chodili mezi prvníma a takové komentáře jsme nemuseli poslouchat.
A co je špatnýho si chtít připlatit za lepší jídlo......
A mlčet jen proto, že mi dítě vzali milostivě do školky....no to zase ne....když Ti tam zkazí veškeré tvé snažení za 3-4roky života, nebo nezkazí a dítě hladoví, protože mu to nechutná......třeba právě uzenina, nebo taveňák....
Předchozí