Máte prosím někdo autosedačku Cybex Solution M-fix? A jde z ní sundat potah na praní a případně jak moc špatně jde sundat (a zase nandat)?? Viděla jsem ji v obchodě, víc se mi líbí ta Romer Kidfix, ale tato nám seděla líp do auta. Ale když jsem koukala na potah, vypadalo to, že snad ani dolů nejde a pokud ano, neumím si představit, jak ho nandat zpět (a zastrčit pod ty kryty). Máte ji někdo doma? Jak jste spokojeni? Jsem divná, když mi vadí, že je vyráběná v Číně (Romer v Německu), nebo je to jedno? Máte někdo Romer Kidfix SL? Jak jste spokojeni?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.