Přidat odpověď
Koliesko..,
že se mi starají o syna, mají ho u sebe, za to jim děkuju. Ale jak psala níže Tizi - přesně jak to popsala, tak to je...o ničem jiném to fakt není.
Nikdo jim u hlavy pistol nedržel, aby mi pomohli. Kladli si podmínky hned při zvednutí tlf místo toho, aby se zeptali, co se děje. Odpískala jsem to, poděkovala za pomoc a že chápu, proč ne a že si poradíém tedy jinak. Volala pak švagrová, neustále asi hodinu mě bombardovala s telefonáty a smskami...nakonec, když jsem se neozývala a nezvedlaa tlf, volala příteli, předal mi ji a my se tedy pak domluvily co a jak. Sama mi chtěla pomoci, nikdo je nenutil - ani ji, ani jeho. Syn chtěl jít pro klid nás všech.
Klidné svědomí nemám a mít nebudu, nevím, kde to bereš. Ani se mi nespí líp.
Byt mám právě sociální - ano, přidělil mi ho byťíák s tím, že je PRO NÁS VELKÝ a pokud ho nevezmu, nabídnou mi menší a v "jiné" lokalitě.
Pravidelná fin.pomoc - ano, chci po synovi 2 roky brigádu, aby to, co chce nad rámec školy a jídla, si mohl koupit sám...na to kašle - nejdříc škola ( no, nedělal by repe ) a teď též kvůli škole ( stačí si najít na půl dne, že ? ...) zase toho moc nechci.
Už pomýšlím nad brigádou pro sebe o víkendech, ale na úkor dětí.
Předchozí