Mám podobný problém. Je mi sice už 50, ale vypadám velice dobře a říká se že jsem atraktivní. Manžela (52 let) jsem náhodou přistihla jak se letmo líbá s 30 letou kamarádkou mé snachy a to u nás doma. Začala jsem pátrat co to mělo znamenat a zjistila jsem dost děsivé věci. Během měsíce dokázal rozeslat přes 800 SMS asi 5 ženám různého věku a to především z našeho okolí. Některé mi popravdě řekly, že je to otravovalo a také o jaké SMS se jednalo byly celkem nevinné. Ale te 30 leté posílal i nahaté MMS. Dokonce mi ona sama řekla, že mu několikrát navrhovala aby se rozvedl, ale že odmítl s tím, že mě má stále rád a že mě nikdy neopustí a tak to prý s ním ukončila hlavně jí vadilo že už to vím. Horší je to že jsem zjistila, že mezi příjemkyněmi SMS je i jeho bývalá ???? o které tvrdí že je to kamarádka se kterou měl podobný virtuální SMS styk již před 12 lety. S tím se nemůžu vyrovnat. A i když mi tvrdí, že všechny kontakty přerušil, že nikomu nepíše a už nikdy psát nebude protože mě miluje, nějak tomu nemůžu uvěřit a mám utkvělou představu o tom, že si pořídil další telefon, aby se mohl uspokojovat prostřednictvím SMS. Máte někdo nějakou radu?