Přidat odpověď
No jo, ty jsi prý diagnostikovaný AS. Jinak bys mne nechytala za slovo a věděla, jak to myslím. Já ještě s AS moc komunikovat neumím, takže promiň. ale právě proto se po tom pídím, abych svému dítěti rozuměla a mohla mu pomoci. Tak jinak, pořád se tu mluví o geniích, kteří by si tu svoji cestu stejně našli. Ok, to je asi možné. Na druhou stranu, jsi si zcela jistá, že nějaký genius třeba díky tomu, že nedostal diagnosu, neskončil špatně??? Ale dobře, co takové dítě s průměrnou inteligencí, které když se mu k tomu přidá ADHD,ADD nebo nějaké to PAS, to prostě nevybere? Možná jako AS nechápeš i tu stránku věci, že tě může zašlapat jen špatné sebevědomí z toho, že jsi prostě jiná. Mám kamarádku, naměřené IQ 125. Žádný genius ale nadprůměr to je. Ve škole ale propadala, protože měla ADHD (tenkrát bez dg)takže byla za hloupou a nevychovanou. Moc jí to trápilo a dnes je z ní alkoholička. Ano, můžeš tady začít probírat kdoví proč atp. ale třeba by stačila jen ta dg a jiný přístup a kde dnes mohla být........ :D
Předchozí