Mám za sebou mnohaleté zkušenosti s kojením několika dětí. U první dcery, která velmi plakala při kojení jsem si s ní nevěděla rady, kojila jsem, ona brečela a já byla zoufalá. Až u dalších dětí mi došlo, že pláčou kvůli tomu, že se během kojení nalokají vzduchu a je potřeba, jakmile se začnou svíjet a plakat je vzít do svislé polohy, nechat odříhnout a kojit pak dál. Po kojení opět odříhnout. Tato metoda se mi velmi osvědčila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.