Jak jinak je vnímat tohle? (neumím to zkopírovat jako strom, ale tyhle příspěvky na sebe navazují.
5.8.2009 14:22:36 Amélije Re: pro autorku Já bych měla taky dotaz. Opravdu není možné mít 6.nemoc vícekrát? Můj syn měl přesně odpovídající příznaky (3dny horečka 3 dny vyrážka) už 2x , poprvé asi v 10ti měsících podruhé kolem 2,5 let. žiju v domění, že oboje byla 6. nemoc.
5.8.2009 23:37:22 kili Re: pro autorku nebyla to dvakrát šestá nemoc
7.8.2009 11:19:19 Daniela Re: pro autorku Kdepak berete jistotu, že se nemohla opakovat 6. nemoc? Vždyť právě pro herpesviry bývá typické celoživotní nosičství a možnost znovuobjevení onemocnění.
U páté nemoci mělo být podle mne zmíněno, že s sebou nese riziko pro těhotné ženy, které jsou v kontaktu s nemocným dítětem.
7.8.2009 12:19:50 kili Re: pro autorku - v patřičné literatuře - zmíněno to v článku je
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.