Zkusila jsem před několika roky tento recept a všem chutný. Je dobrý na koláče.Půlené jablka bez jader Dám péct do trouby s troškou vody, rozmixujeme a znovu pečeme do hustoty, pak trochu octa, vanilkový cukr, rum, cukr krystal, všeho tolik aby bylo výrazný. Všechny ještě peču a je to hustý. Plníme do sklenic, obrátíme a již ne vaříme. Nic se ne zkazilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.