| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jelikož žehlení nemám ráda, zatím jsem si sama žehličku nekoupila. První byl svatební dar - před dvaceti lety hezká napařovačka Philips (nebo jiná známá značka). Přežila pár pádů, sem tam jí chyběl čudlík, ale sloužila docela dlouho... Když odešla, dala mi máti svoji no-name napařovačku (dostala od mé švagrové). Prý ji nepotřebovala a napařovačku nijak nevyužívala. Tahle byla před pár lety tak za tisícovku, takže asi kvalita nic moc. Vydržela mi rok, možná dva. Když mi odešla, dala mi máti žehličku, kterou jsme doma používali, když jsem byla malá. (není to tak dávno - není to železná cihlička do kamen, je normálně elektrická~k~). Slouží mi už nějakou dobu a pořád se odhodlávám, že si koupím něco nového... Ale investice do žehličky - to si raději zajdu na dobrou večeři...~k~ A investice do žehlícího centra? To je jak malá dovolená :-)
Ale asi mě to časem taky donutí. Jinou žehličku už máti doma totiž nemá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.