Uvazujeme o prevodu uveru ze stavebniho sporeni na hypoteku. Tedy refinancovani.
Resil jste nekdo a jak jste se rozhodli?
Hypotecni sazby se mi zdaji zajimave a my mame v porovnani s nabidkou sazby stavebniho boomu (3,09 a 4,70 podle fixace).
Jsem stale ve fazi preklenovaciho uveru ze SS a v podstate jistina je po letech stale stejna jako na zacatku. - Nasporeno je na uctu SS, ktery se preklopi i s penezi v radny uver. - nebo mozno refinancovat hypotekou, nasporene penize vybrat nebo pouzit ke snizeni jistiny.
Proces je mi jasny, dokazi si to zaridit, jen me zajima, zda tim nekdo prosel a vyplatilo se...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.