Přidat odpověď
Limai záleží jak si to uděláš,mý rodiče se fakt v podstatě nezastaví.Ale dělaj si to hodně sami,nebo jak to říct.Táta odmítá jakoukoli pomoc od nějaké firmy,takže i ve svém věku všechno opravuje sám,maj pozemek přes 2 ha,z toho sušej seno.Na dříví se jezdí do lesa,plus se kácí co nám patří okolo cesty.Hodně času mu zabere udržba zařízení co potřebuje - sekačka,motorovka,vím já co všechno.Maj králíky,přes sezonu berany.Ale oni sou prostě tak navyklý žít,hluboce opovrhujou každým,kdo má přes den čas si sednout třeba ke knížce.Prostě v tom takhle vyrůstali,že život je jen a jen práce.Maj tak to tak stejně i máminy ségry.Hele chápu je,vyrůstaly v 50 letech,kdy o všechno přišli,kuli odvodům neměli často ani chleba.Dědu 5Oléta zabili,takže babička pak byla na všechno sama jen s holkama.Ze mě naprosto šílej protože sem se trhla a udržuju max.ten barák a to se fakt nepředřu.Holt sem se jim i přes jejich tvrdou pracovní výchovu nějak nepovedla.Já kdybych bydlela v jejich baráku,tak si to tam udělám taky jinak,a práce bych tolik neměla.
Předchozí