| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Limai, u nás zatím myčce taky pořád odoláváme, jsme jen tři a přijde mi to prostě zbytečné...ráno ty tři talířky, hrníčky a nůž od snídaně opláchneme a hodíme na odkapávač, v poledne doma jíme jen někdo, tak to ten, kdo je doma, tak to po sobě zase opláchne, to je otázka několika málo minut...a večeříme doma všichni a vždycky teplé jídlo, tak to je toho nádobí trošku víc, ale i tak, já to umyju, syn utírá a za 15 minut máme hotovo...takže myčka mi fakt přijde zbytečná, tolik času tomu nádobí zase nevěnujeme, aby mi to nějak vadilo...musela bych na ni vymýšlet místo, kupovat do ní různé přípravky a navíc asi ještě pořídit víc nádobí, protože takhle ho vlastně pořád točíme dokola, ale aby to mělo smysl a zapínala se třeba jednou za den, až večer, tak to by nám už během dne došlo nádobí...a pořizovat víc nádobí kvůli myčce mi přijde nesmysl a zbytečně vyhozené peníze, navíc bych na větší množství nádobí zase musela hledat další prostor na uložení...tolik starostí kvůli myčce s mi fakt nevyplatí:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.