já mám vyzkoušeno, že když vydržím tak dva tři dny si nevzít, už chuť nemám.. jinak na to pomáhá chrom.. potlačit chuť na sladké. Já jsem od ledna shodila už skoro 8 kg a rozdíl je tedy markatní.
blbé je, že tě to přepadá večer.. další možnost je nemít nic k dispozici.. já to tak dělám, mě chť na sladké přepadá obvykle po obědě.. ke kávičce. prostě sušenku, kousek čokolády.. tak ty první dny jsem prostě v práci nic neměla..
večer na sladké chuť moc nemívám.. a taky mi dost pomáhá sladká snídaně - ujíždím na ovesné kaši a do toho mi stačí ovoce.. sladké je to až až.. navíc to dost zasytí..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.