Dívala jsem se taky Irena a její rodina mi byli krajně nesympatičtí, hlavně jejich dcera Nikola.Martina mi naopak byla sympatická, bylo vidět že se snaží i když neměla start do života jednoduchý. Znám podobné povýšené chování lidí ve svém okolí vůči jim blízkým lidem učí tak i své děti, přijde mi to dost hnusné. Protože člověk,ke kterému se tak chovají se ze svých problémů dostává a nadále se snaží dostat a je znatelné jak jej jejich přístup mrzí. Je škoda, že Irena místo aby jí byla ochotná poradit a pomoci jako zkušenější ji naopak shazovala možná proto,aby dokázala jak je její rodina dokonalá. Těžko říct jestli promýšlela do důsledku, když takhle napomohla rozbít manželství Martině.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.