"Nechápu, co by měla z toho, že si tam nějaký odskočí se jen vyskákat " - no přece ten sex!!!!
Samozřejmě existuje celá škála milenek - od těch, které za akt požadují dárky, až po ty, které stojí muže minimum Sama jsem měla několik milenců a některé z nich jsem nestála víc, než pár korun za občerstvení u něj doma a protočila jsem jim vodu na osprchování - nebyla jsem s nimi kvůli dárkům, byla jsem s nimi proto, že mi s nimi bylo dobře. Když mi některý nesedl, prostě jsem ho "vyškrtla ze seznamu" a více jsem se s ním nescházela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.