| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jééé Sisinko....takže ty máš termín dnes. Tak to držím palečky. At to máš taky rychlé...

Jinak my včera byli na čarodějnicích....jen tady ve vesnici....jestli jsem šla 1 km celkem?
No a po hodině tam...na mě přišli takové menstruační bolesti...že jsem málem nedošla domů.

Hned jsem si lehla....že jsem to přehnala s chůzí...jenže ono to nepřestávalo....a bylo to nonstop. Tak hned jsem šla do teplé sprchy....a uf uleva. Takže poslíčky. Nebo nevím co to bylo.

Pak ještě 2 h...to nebylo nic moc. Takže manžel, začal řešit Elišku.....kam ji odvezeme zatím. A jestli mám vše zabaleno. No byl roztomilej.

Nakonec nic z toho. Vše se uklidnilo a jsem pořád celá ~t~

Akorát teda řeším, že se mimi nějak neozývá....sem tam s protáhne...ale žádná sláva.
Myslíte, že je to normální...ještě v pondělí se vrtěl a vrtěl...celý den. Ted to vypadá, jako by furt jen spinkal.....asi příprava na tu velkou tlačící se cestu do jiné a nové dimenze. ~t~

Tak se držte....všechny....už to máme za pár....~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.