Přidat odpověď
Tohle je věta, které já osobně nevěřím.
Pak 5. ledna přišla nová klientka i s manželem, v rámci potíží svých dětí začne hovořit o své minulosti, sdělí, že byla sexuálně zneužívána ve věku pěti až osmi let svým strýcem, kterého jmenovala celým jménem, a byl to otec Lucinky. Pro mne šok, ale zároveň potvrzení všeho, o čem holčička v předešlých setkáních mluvila.
Krom toho, že by to byla náhoda jako blázen, že jeden den vyšetřuje dceru a pak že druhý den přijde jiná jeho "dávná" oběť...
osobně jsem jednu dobu hodně pracovala s (dnes už dospělými) oběťmi sexuálního zneužívání v dětství ze strany členů rodiny, takže ač nejsem psycholožka o tom něco málo vím a můžu vám říct, že ŹÁDNÁ z nich by na první schůzce s nějakou logopedkou svých dětí rozhodně jí nevyprávěla o tom, že v dětství byla zneužívaná a navíc řekla celé jméno a příjmení toho muže.
Ke kauze jsem se vyjádřila jen v té první diskusi s maminkou, která tu tenkrát byla, jinak už ne. Právě proto, že sakra dobře vím, co všechno je kolem toho.
Víc tu k tomu nenapíšu, než že jen této větě prostě nemůžu věřit.
Vy si dovedete představit, že přijdete poprvé na logopedii a vysypete té cizí paní logopedce svoje největší životní trauma?
Předchozí