Ahojte,
chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s čípkem před menstruaci, když nejste těhotné a s čípkem, pokud se těhotenství nakonec povedlo a menstruace se nedostavila.
My se snažíme a druhý měsíc jsem prodělala léčbu na stimulaci Clostilbegytem a injekci Pregnylu. Až minulý měsíc na konci cyklu posledních 6 dní jsem si měřila BT a tento měsíc hned po skončení menstruace sleduju čípek i hlen. Čípek jsem měla před ovulkou dole a tvrdý a zavřený. Po ovulce ho mám pořád měkký, hedvábný, jak našpulenou pusu a otevřený a vevnitř pořád vlhko. Četla jsem, že po ovulaci se čípek zase zavře, je tuhý jako před ovulací a klesne dolů, mně nepříjde že by mi nějak klesl, možná tak do středu. Taky píší, že když se podaří otěhotnět, je tvrdý a na jiných stránkách jsem se dočetla, že když se těhotenství podaří, je čípek právě měkký a jemný na dotek jako rty, tak jsem z toho jelen
.
Nemám ani možnost srovnání z předchozího cyklu, jestli byl ten čípek takhle otevřený a měkký nebo nebyl. Nevím, jestli je to v pořádku a co to znamená. Může to znamenat,že sem konečně těhotná? do menstruace mi zbývá 6 dní, v neděli bych to měla dostat. Na těhu test si ještě netroufám, nechci být zbytečně zklamaná