Přidat odpověď
My jezdíme na 3 týdny a vaříme pro 17 až 25 lidí, jak se to sejde. V základu je nás 7 dospělých a 10 dětí. Máme 2 hodně velké kotlíky, 2 střední, 4 ešusy, konev na vodu a 2 pánve. Pak různé rožně a samodomo rošty a různá udělátka. Důležitá je vybavená kuchyň, myslím vařečky, obracečky, prkýnko, struhadlo, nože... Taky je dobré mít pevně uzavíratelné plastové nádoby na jídlo, pokud ho jako my budete uchovávat v zemi ve vykopaném sklípku, myši jsou šikovný a načnou kde co.
Vaříme
bramborový guláš
Hovězí guláš s knedliky
Maso pečené na roštu - kuřecí pro ženský, krkovice pro mužský
Špízy
Kuře
K masu vždy brambor
Výpečky v kotlíku s bramborovým knedlíkem a zelím
Hovězí vývar
Hrachovka s opečenou houskou
Lívance
Palačinky
Těstoviny se sýrem a kečupem
Většinou toho po pár dnech zopakujeme.
Předchozí