Ano ano ano!!! Ale ani mi nevadi ta barevnost (da se stahnout), vadi mi ta akcnost, rychle strihy, prehravane akcne rvouci hlasy. A to i treba u Pozarnika Sama, ktereho jinak mam za docela hezkou (neskodnou) pohadku... Ted mi nekdo doporucoval Frozen, jako ze krasna pohadka, a jeste neco, ted nevim co, a vsechno mi to prijde na ty deti fakt strasne rychly, uplne zbytecne...
![~a~](/g/s/26.gif)
Prekvapuje me, jak se tu vsechny shodnou na tom, jak jsou opravdu pohadky prilis akcni. Nedavno jsem tu davala diskusi s prosbou o tipy na hezke, klasicke, idealne ceske (tj. pomale a opravdu pro DETI) pohadky, a nedostala jsem skoro zadne tipy:(. Tak kdybyste nekdo mel tip na hezkou pohadku s delkou idealne max. hodinu, kreslenou i hranou, to je jedno, kde nejsou zbytecne akcni sceny, ktera proste jen hezky pohadkove poklidne plyne, sem s tim:). Snazim se detem vybirat pohadky ceske televize ze sedmdesatych nebo osmdesatych let, ale ne vsechny jsou hezke a bohuzel dopredu nevim, jestli to zrovna bude blbost nebo ne...