Přidat odpověď
Tutenstein ono taky není stavař jako stavař. Ale ani ten nejlepší stavař do již postaveného domu nevidí, pokud nevidí na první pohled problém - kor pokud nemá přílohu, co kde a jak bylo použito...
Můžu se zeptat, co u vás bylo průser nad průser? Já jsem měla zato, že u to u vás selhalo na nefunkčnosti muže(nebavila ho péče o dům) na RD - vybavuji si to dobře? Ono i když si dům stavíš sama, tak nevíš, co a jak si sedne; nejsi u všeho, takže i tam je prostor pro to, aby někdo něco zvrznul...
Když jsme se ale rozhodovali, co tedy, tak nám říkal známý - fakt je to jeden z nejlepších v kraji - asi každá firma by byla ráda mít ho za stavbyvedoucího - když koupíte deset let starý RD (ten jsme měli tenkrát v hledáčku), tak už musíte počítat s opravami - už je potřeba začít opravdu s udržováním či jak to napsat... když vezmete novostavbu (ověříte si, že ji postavila dobrá firma) tak prvních 10 let opravdu ladíte interiér, okolí domu... Já vím, že ani my samozřejmě netušíme, co bude, nebude, ale to nevíš ani na tom paneláku.
Předchozí