| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pravděpodobně sis svým stylem hubnutí - nebo spíš hladovění - snížila bazální metabolismus (vyslala jsi tělu impuls "bude hlad a bude dlouho" a ono omezilo svou spotřebu na minimum.

Ačkoli je to krátkodobě účinné, dlouhodobě je to velmi nezdravé a můžeš si uškodit a v případě případného jo-jo efektu si dost ztížit další hubnutí.

MAZEJ ZA TERAPEUTKOU A VŠECHNO JÍ ŘEKNI, nebo si zaděláváš na dost velkej průšvih.

Jak říkaly holky - to, co je ideální pro Tvoje tělo, se vůbec nemusí shodovat s tím, co si vezmeš do hlavy, že bys chtěla.

Bojím se o Tebe, že si vážně ublížíš, jestli se budeš stravovat nadále tak, jak se stravuješ.

A pamatuj, i dílčí úspěch je ÚSPĚCH, a při hubnutí (ale i jinak) není nic horšího než uvažovat stylem "když se mi to nepovedlo na 100%, ale jen třeba na 70, tak jsem loser a je to, jako by se mi nepovedlo nic", protože to Tě místo toho, aby ses oprávněně těšila, že se Ti povedlo urazit na té cestě obrovský kus, vrhne do deprese a pravděpodobně zase ztloustneš.

Fakt MAZEJ k té terapeutce, a urychleně ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.