| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nam vyborne pomohl silikonovy olej. Je v pripravku Pedicul hermal,ktery stoji kolem 200 kc,ale na dlouhe vlasy to chce aspon 2 baleni.nebo si nekde treba pres net koupit primo silikinovy olej,to vyjde levneji.a pak aplikovat,ale jinak nez pisou,pisou myslim ze 10 nebo 15 min a po tydnu zopakovat. Ja jsem to synovi nechala napoprve hodinu,hlavu zabalenou do igelitu,sedel polonahy v kuchynu a koukal na pohadku na dvd prehravaci,jinak by to nevydrzel.po umyti jsem mu mokre vlasy asi 2 x procesala vsivackem.byl ale cerny plastovy,stejne jsem nevidela jestli jsem vubec neco vycesala. A pak ne po tydnu,ale treba po 3 dnech,aspon tak 30 az 40 minut,at se udusi zbytek priserek,ktere to jeste vydrzely. A pak na potreti asi po 7 az 9 dnech a to zase tak aspon 30 az 40 minut. A pak uz se zadne vsi nevratili.samozrejmosti je po kazde apliksci vybrat na 90 povleceni,dat do mrazaku plysaky,ktere ma u postele nebo v posteli a cepice a pak to vyprat. Verim,ze toto musi pomoci na 100 pro vsem.zkousela jsem i jine pripravky,ale pomohl stoprocentne ten silikonovy olej.zakladem je patlat hodne oleje,castejsi opakovani,aspon 3x,kdy na zacatku 2 x po sobe behem 1 az 4 dnu.nevim jestli vycesavani pomohlo,delala jsem to fakt rychle,ale u dlouhych vlasu asi je lepe to delat pecliveji.ale staci po umyti na mokrych vlasech ve vane a hrebinek vzdy po kazdem procisnuti zeshora dolu oplachnete. Syn byl silene zahnidovany loni po 14 dennim tabore.pak po 2 dnech doma jel na tyden k babicce a tam jsme ho vyzvedli a jeli autem na 14 dni na dovcu po Francii,spali jsme ve stanu po kempech. No a az tam jsem zjistila asi 3.den,ze ma vsi a v hlave asi milion hnid. Skrabal si casto hlavu,podivala jsem se mu do vlasu,myslela jsem,ze tam ma pisek a spinu,protoze se potad nekde vali.nebyla jsem si jista,vsi jsem do te doby u ditete vubec neresila.az pak dalsi den jsem si vsimla dvou vsi,ktere mu lezli po zatylku.no,ale byli jsme in the middle of nowhere,lekarna byla az za 2 dny.ja mela docela hysteraka,ale partner no,tak budem proste na dovoleny vsichni zavsiveny a co jako,tak nehyster☺...to bysme museli vyprat i spacaky atd.v lekarne jsem pak koupila jeden pripravek olejovy,silene drahy,vystacilo to na 1 aplikaci pro syna a me,ale na me uz zbylo malo oleje.sedeli jsme se synem nahati v sprch.koute v jednom kempu a cekali pul hodky celi od oleje.po navratu domu z dovci vsi zase u syna byly,u me nevim,ale svedila me taky hlava.pak jsem po nastudovani par diskusi vyrazila pro 3 ks pedicul hermal a jiz vyse zminovana aplikace na nasi 3 clennou rodinu uspesne pomohla. Ne moc vtipne bylo,ze ten jeden vecer zrovna netekla doma tepla voda a musela jsem ohrivat nekolik hrncu na oplachovani. Takze podminky horsi nez pod stanem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.