Přidat odpověď
Tohle jsou vždy nejlepší rady, obejít RK. Udělali nějakou práci, mají na to jistě smlouvy a dohody, takže mají nárok na provizi. RK nepracuje zadarmo, pokud inzerovali a nabízeli dům a sehnali kupce, je fér dohody dodržet.
Když mně jako majiteli, když jsem prodávala nemovitost příp. to zařizovala pro někoho v rodině, tak takové kupce kteří za mnou chodili aby obešli RK kterou jsem si najala, tak takové jsem rovnou vyřazovala jako neseriózní. Když někdo nechce dodržet dohodnuté věci a zkouší někoho obejít/ tzv."přečůrat", není pro mne prostě důvěryhodný partner. A už vůbec ne na to, abych s ním vstupovala do milionového obchodu.
Já si najala RK - na základě doporučení, právě proto aby za mně vše zařídila, nemám na to čas. Přesně to jsem totiž nechtěla aby na mně chodili lidi zvonit po večerech (někteří klidně v 11 v noci!! a snažili se vnutit na prohlídku bez RK), obcházeli sousedy aby zjistili kdo je majitel apod.
Na to jsem si najala RK, aby se účastnili prohlídek, případně je úplně zařídili beze mne, prověřili kupce jakým způsobem bude platit a zda je to reálné. Moje zkušenost je pozitivní, vše zařídili, a chápu že to nedělají zadarmo a ta provize stála, že se o vše někdo postaral.
Předchozí