V podstatě ani ne, jako je plno jmen, které se mně nějak zvlášť nelíbí, ale že bych k nim měla vyložený odpor, to snad ani ne... Snad jenom v dětství jsem nesnášela jméno Viktor, protože na ulici, kde bydlela babička bydlel jeden protivný Viktor, a ona mu ještě říkala Víííktorek, tak to jsem měla spojené s tímto klukem a to jméno nesnášela. Teď už je mně jedno. Zvykla jsem si i na Pepu (další favorit), ale zase jednomu příbuznému Josefovi říká rodina Žolík a to si vždycky představím nějakého slintající idiota. Takže je to často i o nějakých pitomých zdrobnělinách nebo přetvoření a zpotvoření jména...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.