kdyz jsem chodila na tydenni nakupy, utratila jsem dost penez a za 3 dny uz jsem musela dokupovat, neb tu a tam zase cosi chybelo a treba se nedalo uvarit podle predstavy. Takze chodim jednou za 2 dny, kupuju vsechno cerstve, co dojde, napisu do notysku na lednici. Koupim to a dokoupim zbytek. Prevazne rano nevim co uvarim k obedu, takze se obcas stane, ze jdu nakoupit kazdy den. Ale je zajimave, ze utratim stejne min, nez za tech velkych tydennich nakupu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.