Někde jsem četla, že luštěniny nejsou vhodné jako příloha k masu (bílkovina s bílkovinou). Takže jáhly dělám jako nákyp na sladko, s ovocem. Cizrnu mám nejradši smíchanou s osmaženou cibulkou, česnekem, sušenými rajčaty a lžičkou kurkumy. Nebo z ní udělat pomazánku, taky dobrota. Pohanku mám nejradši ve vývaru, ale zkoušela jsem ji i jako hlavní chod s hlívou ústřičnou a špenátem. Taky mi moc zachutnal bulgur, ten teda dělám jako přílohu k masu, nejčastěji k pečenému kuřeti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.