Já dělala scény, ale jako zhrzená manželka. Dnes toho lituji, akorát jsem se ponižovala. Prosila jsem se ho, ať zústane s náma ( se mnou a dětma), hledala jsem v sobě chybu a ponižovala se. Nakonec to došlo tak daleko, že tahal milenku do našeho společného domu, a to jsem pak už nevydržela, řekla jsem buď já nebo ona. Vybral si ji. Vyhodila jsem ho. A on šel. Prý konečně začně žít. Když si na to dnes vzpomenu, tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.