Sice to není to samé, ale třeba ti to dá trošku optimismu. Já si v den porodu vyvrkla kotník a pochroumala koleno. Ráno se mi podvrtla noha a nějak se celá přetočila, vůbec jsem nemohla na nohu došlápnout. Kotník i koleno nateklé, už jsem se chystala, že pojedu k lékaři, když mi praskla voda. Takže jsem dohopkala do porodnice, PA spráskla ruce a nohu zatáhla obinadlem. První hodiny to bylo hrozné, hopsala jsem po jedné noze, pak se to samo začalo rovnat a nakonec jsem o noze vůbec nevěděla. Teda nechala jsem si dát epidurál, ale bolest kotníku odezněla už před tím a po porodu už se nevrátila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.