Přidat odpověď
Tak ono je to obdobné jako sklokeramika či indukce, ty už taky žádné záchytné rámečky nemají.
Dřív jsem měla plynovou - právě na té desce co vypadá jako sklokeramika a bez problémů, nepřišlo mi to jako problém a vykypělo mi samozřejmě občas kdeco. Přišlo mi že se to líp úklízí, ale nejlíp se uklízí něco neplynového.
Já teda myslím že ono je to spíš o zvyku.
Teď mám indukci a na vykypění je to úplně nejlepší (dělá mi to často páč je to rychlost na kterou ještě nejsem zvyklá)), na chvíli přendám hrnec, otřu hadrou a pokračuje se dál. Takže to můžu utřít hned a "nezatvrdí" se to na těch rámečkách jako dřív abych to pak musela čistit.
Já bych teda zpátky k plynu nešla ani náhodou, především kvůli té udržbě. A to jsem konzerva a původně jsem tu indukci moc nechtěla.
Ani ty náklady na nádobí nebyly tak strašné, něco fungovalo něbo teda ne. Asi nejvíc stála sada tlakáčů, protože můj fakt už letitý ale skvělý Fissler jsem musela vyměnit.
A k tomu jsem si koupila 3 krásné nerez hrnce z Tescomy a novou pánev. Na víc zároveň stejně an vařit nemůžu. A k tomu můžu používat ještě ty 2 tlakáče jako normální hrnce.
A udělala jsem si tím radost a jsou krásné, a hlavně nerez nepálivé ucha jsou super.
Předchozí