Monty s tímto přímo zkušenost nemám, ale trpěla jsem na záněty nosohltanu - stačila drobná rýma a měsíc jsem se z ní hrabala. Nakonec mi poradila známá (zdravotní sestra) pořídit si proplachovací konvičku do nosu - jakmile cítím náběh na rýmu udělám si solný roztok, propláchnu jím nos a od té doby mám pokoj - už rok nevím co to je rýma, viróza apod. chuťovky. Dám ti sem odkaz co myslím, mám teda jinou kupovanou v lidlu, ale pomohla...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.