Mám ho půjčený od kamarádky, která si ho nechala dovézt z Německa na doporučení. Všude na něj slyším jen samou chválu a včera jsem ho poprvé použila u svého dítěte. Již opakovaně jsme byli na píchání oušek a často i v noci prasknou sama. Začal si stěžovat na bolest, poté v noci pláč ... dala jsem Nurofen na bolest. Pak kamarádka přinesla Otalgan, já ho kápla a do druhého dne klid. Za normálních okolností by už ouško prasklo. Ráno jsem raději kápla i do druhého a vypadá to, že bude vše v pořádku. Jsem nadšená a přeložila jsem si na internetu příbalový leták. Děti 2-12 let 2-3 kapky 3x denně. Po kápnutí nechat působit 15 min vleže a potom utěsnit vatou. Může se používat max. 2 dny. Děti do 2 let konzultovat s lékařem. POZOR - nekapat, pokud už ouško prasklo, nebo z něho něco vytéká.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.