Nikoho příbuzného jsem nenašla, ale je toto vůbec možné? Jak to bereš? To jsou OPRAVDU tví přímí předci, nebo třeba praprapra sestřenice, praprapra tety apod.? A bereš jejich rodná příjmení i třeba několikanásobně vyvdaná příjmení?
Třeba z mého rodu po ženské línii jsou za MINULÉ STOLETÍ jen 4 příjmení : babiččino rodné, babiččino vyvdané = maminčino rodné, maminčino vyvdané = moje rodné a pak moje vyvdané co mám doposud.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.