No jsem takový knižní Otesánek, který přečte skoro všechno a je těžké vybrat to nej. . Co se počtu přečtení týče, asi by vyhrál Kája Mařík. V dětství jsem to měla jako četbu při marodění, i mě chvíli trvalo, než jsem přečetla 7 dílu. A angíny jsem měla často.
Hodně mě oslovil třeba Egypťan Sinuhet, líbilo se mi vše, co uvádíš.
A Zufi, jednou si dala tip na Dveře do léta ani nevím v jaké souvislosti. Heinleina jsem trochu znala, ale tenhle skvost mi předtím nějak unikl. Až mě to inspirovalo se na Heinleinovo dílo podívat. Na to, že čtu sci-fi ráda od dětství ho znám málo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.