| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vždycky jsem byla na pokoji sama, max přes víkend tam se mnou spal Dan, když za náma přijel. Uvidím, jak mi to spočítají tentokrát, čekáme termín každým dnem.
Ideální doba pobytu záleží na tobě - proč tam jedeš, jak Eliška snáší zátěž, jak zapadne do kolektivu, jestli nebude nemocná... Já jezdím na první 2 týdny (chci vidět cvičení a to chvíli trvá než se s rehabkou zaběhnou) a pak na poslední víkend. Během té doby doprovázím holky na procedury, jsem s Laurou na cvičení, odpoledne chodíme ven, navečer si najdeme nějakou zábavu společně; o víkendu se nám párkrát podařilo zajít na lyže.
Máme to docela daleko a po špatné cestě, takže jsme zvolili tento "model", abychom eliminovali zbytečně cesty. Na ten jeden víkend tam zajedou naši nebo máme v okolí spoustu známých, co kdyžtak holky vezmou někam ven.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.