Doporučuje se dělat jen ty sporty a vůbec pohyby, na které jsi byla zvyklá před těhotenství a za situace, že ti nezačnou působit potíže. To bude asi individuální. Je tedy neběhala pro běh, ale do konce 3. měsíce (při 1. a 2. těhotenství) jsem pokračovala ve sportu, který jsem provozovala od dětství, a v rámci toho došlo i na běhání a nic mě nebolelo. Ale víc jsem se zadýchávala a byla víc unavená - což ovšem bylo potom stesjné i při dalších těhotenstvích, kdy už jsem pohyb omezila tak na přecházení s batoletem po okolí ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.