| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám možná takový hloupý dotaz, když jsem se v osmnácti stěhovala, pošta dala moje peníze máti, na vesnicích se to tak běžně dělalo, jenže máti se vyjádřila, že ty peníze nepotřebuji, podotýkám, že jsem po zaplacení nájmu neměla ani na chleba/ fakt nekecám, celé měsíce jsem jedla těstoviny jen tak bez ničeho a ovesné vločky ve vodě taky jen tak/ s máti jsme neměli nikdy žádné vztahy, prostě jsem tam byla navíc, měla své oblíbence, bráchu se ségrou, od těch osnácti jsme se neviděli, máti prostě nezvládla vlastní život, otec, alkoholik. Ale to řešit nechci, má smysl si stěžovat na pochybení pošty a když jo, tak kde? Nebo to bude lepší dál nechat plavat? Je to totiž už patnáct let. Ale štve mě, když se bokem dozvím, že bratr nikde nepracuje, máti ho živí, barák po dědovy se napsal na ségru a já musela v osmnácti bez ničeho z domu. Nechci si stěžovat, mám svůj život i když kluci nemají babičku, tak žiji normálně, prostě máti, asi nikdo nenaučil žít sama za sebe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.