ráchel děkuji. Mně se moc líbí veliké rodiny a hodně dětí, ale mám spíše ten mužský přístup, než bych se o ně starala, raději bych snad chodila do práce. Hlavně když jsou děti maličké a dost hlučné. Až trošku odrostou bude to úžasné, bude to taková malá soběstačná parta. Ale také je musíme uživit a zajistit vzdělání apod. NIcméně mě teď momentálně zajímá jen to, jak přežít těhoteství se třemi malými dětmi a následně jak v dušením zdraví přežít nejbližší cca tři, čtyři roky. Pak už by to mohlo být o dost lepší. Páté užrozhodně nebude
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.