| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Royo,

no já jak začínám, tak než něco pokazit, tak radši nikam nespěchám. Nejradši bych ti poslala ukázku toho, jak jsou na tom ty moje děti, uvolněnou ruku vidím tak u třech...a to jsem všechny kresebné cviky dělala 3x víc, než je obvyklé, denně cvičíme....myslím, že hodně dělá to, že většinou jde o letní kluky a tak jim to trvá déle...i když zatím nejlepší písař je právě taky kluk.

Plus tedy jsem zkusila otestovat něco jako soutěž družstev a jedno dítě to tam hodně těžce neslo, i rodiče mě upozorňovali, že špatně snáší, když není ve všem nejlepší nebo alespoň stejně dobrý jako ti nejlepší (prostě nemusí být první sám, ale potřebuje být první). Dostává se do afektů, mlátí věcmi i do ostatních....takže tam musím hodně opatrně navykat, a protože zrovna jemu to psaní fakt ještě nejde, tak by bylo asi hodně zle.

Ale taky si říkám, že času dost, začala jsem s nimi psát do písanek až začátkem ledna, do té doby ani nemělo smysl s tím začínat....a není to nevycvičeností, kolegyně, co dělá genetiku, takže psací písmo zařazuje později plánovaně, začala ve stejné době, na uvolňování ruky pracovala se třídou tak nějak normálně podle metodiky, a její děti vzaly písanku a píšou nádherně proti těm mým.

Takže já prostě ještě počkám.....

A jak jsem psala, mě ta tužka prostě přijde praktičtější, nedokážu brát pero jako level up.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.