jasne takze postupem casu jak se človíček vyvíjí ... no my jdem na konzultaci v patek rano k pani psycholožce akorat jsem s ni mluvila tak jsem zvědavá, hlavně kvůli tomu přestupu a zavolala si nás že chce dělat šetření ve škole,že bez povšimnutí to nechce nechat ani ona ani její nadřízená, netuším co se stím dá dokázat, přístup změní těžko ba naopak bych řekla že to pak bude jete horsi proto trvam na přestupu, na konzultaci do nove skoly jdu pristi stredu jen me upozornily že si mám dobre rozmyslet prestup v pulce roku, abych mu neublizila tak proto jeste konzultace s psycholozkou, nastesti zadne dlouhe terminy jsou tam max pristupny aby prcek nebyl v dalsim stresu buh vi jak dlouho..jen sem zvědavá reakce ? co myslíte říct to malýmu dopředu s tím přestupem či nikoli? já zatím mlčím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.