Přidat odpověď
Skutecne zajimavy link.
Ted jeste - a ctlas to? Mam totiz takovy nejaky dojem, ze se to cte jako "cert bibli".
A ten dojem mam na zaklade vsech hruzostrasnych zkazek zde sirenych ceskymi matkami, ktere temer pres pocitac zari svou svatozari ve svem svatem boji za prava matek a deti.
Ted mi snad jeste nekdo muze vysvetlit, co je na tech "pravidlech" souziti rodin s detmi, jejich vychove norsky, tak silene tragickeho, ze je nutne nazyvat Nory fasisty a Norsko fasistickym statem, ktery ani Haag konvenci nepodepsal.
Co jsem si v pane R. bloggu prectla, o tom jsem cely zivot pevne presvedcena, ze to je humanisticky pristup k detem a normalni vychova. Nebit je, respektovat, nervat, netahat po hospodach, davat jim zdrave jidlo (=prihlednout k tomu je necpat sladkostmi kdykoli) atd.
A jo, ta soukroma BV - prehledlo se, ze je to komunalni/=okresni organizace.... ale to uz je tady normal, ze se prehledne, co se nehodi do kramu.
Jako komunalni organizace samozrejme podlehajici komunalnimu dohledu a placena okresem. Ktery dostava cast od statu. Cili je zodpovedny statu.
Předchozí